Het bedrijf

Middels deze website probeer ik u een zo goed mogelijk beeld te geven over wie ik ben en wat ik zoal doet. Voor het werk wat er gedaan wordt moet je goed voorbereid zijn, Dat doe ik door me erop te kleden en het juiste gereedschap mee te nemen. Alles is in eigen beheer. Dit doe ik omdat je gereedschap moet leren kennen om er het maximale uit te halen.

Ik hoop dat u op deze website voldoende informatie kan vinden. Mocht u vragen hebben dan verneem ik dit graag van u via mail of telefoon.

Slopen gaat tegenwoordig niet zomaar meer. Het is een vak. Er zijn veel zaken waar rekening mee gehouden moet worden. Onder andere het aanvragen van vergunningen en het werken volgens de wettelijke regels en normen horen hier bij.

Hoek Sloopwerken is VCA* gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om veiliger te werken en het aantal ongevallen te verminderen. Ik kan u garanderen dat ik veilig en milieuverantwoord werk. Ook lever ik de kwaliteit die van u van mij verwacht